HTML

One Night in Bangkok Project

A rövid, 6 napos thaiföldi nyaralásom alatt történteket osztom meg itt azokkal, akiket érdekel, meg azokkal is, akiket nem. Javaslat: utóbbiak ne olvassák!

Friss topikok

Címkék

Archívum

Nyitó bejegyzés

2011.12.03. 10:19 Rafkóblog

Hát Barátaim, visszajöttem.

 

Sajnos nincs rendes gépelésre alkalmas kütyüm (laptop, ipad), csak a BlackBerry, így emiatt nem tudtam rendszeresen az adott napon írogatni, de igazából nem is akartam :)

Ez a kis nyaralás amúgy sem arról szólt. És nem is tudtam előre, hogy ezt akarom majd. Mármint: megosztani veletek. De annyira sok bennem az emlék meg a gondolat, hogy leírom. Amúgy is, már most tudom, hogy lesz ennek folytatása, mivel hat nap semmire sem volt elég. Csak a jéghegy csúcsát látta, talán abból se mindent. Thaiföldet nem láttam, csak a turisztikai szempontból a legfontosabbak közül 2 város egy kis szeletét.

Nem is csoda, egy ekkora országban ...

Kezdem a már Facebookra feltöltött post-tal, aztán szép lassan sorban majd jönnek még bejegyzések és fotók is.

Have fun és kis türelmet kérek, még nagyon haza kell érjek!

Addig is, a már évek óta árnyékként követő nóta, ami ennél jobban még sosem illett az életembe -meg illik a blogba is :)

 Ezt meg azért mert I love you Pattaya :)

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://adorjanthaifoldon.blog.hu/api/trackback/id/tr333433411

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása