HTML

One Night in Bangkok Project

A rövid, 6 napos thaiföldi nyaralásom alatt történteket osztom meg itt azokkal, akiket érdekel, meg azokkal is, akiket nem. Javaslat: utóbbiak ne olvassák!

Friss topikok

Címkék

Archívum

Zúztunk az éjszakában - 1.

2011.12.04. 08:41 Rafkóblog

 

A hetfoi zárásának osszessegeben a "Zuztunk az ejszakaba" alcimet adhatnam, utalva az esti tortenesekre.

Volt ott minden, ami a jozsefvarosin. Harom kulonbseg volt csupan: nem akartak szamlat eladni, voltak teljes piaci pultok full-on szexualis teljesitmeny fokozokkal megpakolva -ez otthon (meg?) nincs-, es otthon nincs a sorok kozott egymas utan 17 night club. Kezdve a Super Pussy nevuvel az allandoan aktiv es boom-boom (fuck-fuck) szavakat skandallo behivo embereken at a body to body massage-ig. Ami viszont van: alku, de nagyon kemenyen. Nem mint a jozsefvarosin. Ott eleg nagy a jolet ahhoz h ne menjenek bele szinte barmibe. Itt majdnem mindig utanunk jottek, h elfogadjak azt az arat, amit mi kinaltunk valamiert.
Apropo valami: volt nyakkendo is, 100% selyem persze es handmade: elneveztem "thai tie"-nak :)

Termeszetesen a kis piaci trip alatt, a sotet bekoszontevel elojottek a pillangok is az ejszaka fenyeire: lany es fiu pillangok vegyesen.
Jah, eszrevettem valamit, azaz valamiket. Lehet, hogy teves a kovetkeztetes de nagyjabol mukodik sztem.
1. ha nem vagy biztos abban, hogy fiu vagy lany mosolyog rad: ne menj bele! Ha nagyon tetszik, es a vegere akarsz jarni, nos, melle ulhetsz a budinak! Szoval csak ovatosan. De persze vannak mas jegyek, amikbol lehet kovetkeztetni, ha nem 100%-os az atvaltozas... Profik szerint ilyen a felkar-alkar arány. Nekem általában a lábfej és a sarok  volt árulkodó ...
2. ha egy szep, helyes nonek nincs legalabb egy pici pelyhes -nem tudom szebben mondani-, bajuszkaja, az vagy nagyon arCZ, vagy hooker. Az egyszeri, hetkoznapi emberek ugyanis nem annyira torodnek a kulso dolgokkal. Ez nem azt jelenti, hogy igenytelenek! Sot! Csupan csak elfogadoak, nem ezek a fontos dolgok. Mindenkinek van, tehat normalis.
(Az altalanositas talan nem tokeletesen helytallo, de annyiszor szembesultem ezzel, hogy feltunt. Mikor Adi-t errol megkerdeztem, kb csak mosolygott. Jo eszrevetel volt ezek szerint... Vannak itt dolgok, szokasok, amit hazavinnek innen, de az elfogadas ilyen szintjehez nagyon melyrol kellene ujraepitkeznem) :)
3. nagyon erősen sminkelnek
A piacon vettünk ezt-azt, de több helyen is megfigyeltem, hogy ha volt egy vevő, miután átadta a pénzt, az eladó a pénzzel itt-ott megütögette a többi árut. Kérdeztem, mi ez, valami áldás? Az árus azt mondta, hogy olyasmi, ezzel minél több pénzt próbálnak becsalogatni a boltba. Gondolom, babona. Vagy olyasmi, hogy amikor mi találunk valami pénzt, akkor megköpködjük, vagy az "anyád-apád ide jöjjön" mondatot mondjuk ...


Persze tudom en, hogy moindenkit inkabb a szexturizmus resz erdekel, ugyjogy gyorsan vissza is terek ra, hogy had abranditsak ki mindenkit :) Nah jo, azert nem olyan rossz a helyzet, de azert a night club-ok kozul 3-bol csak a harmadikban ereztuk, hogy akkor ide uljunk le egy kicsit. Az epp "tancolo", mondjuk ugy, epp muszakban levo 8 lanybol egy volt, aki kedvesen mosolygott, a tobbi dumalt, TELEFONALT, allt...tobb nemzet lanyai (es sajnos fiai) is kepviseltettek magukat, de valahogy annyira nem volt termeszetes, hogy egy sor utan odebballtunk.
Az odébb-állás előtt-alatt-után persze kettesével ugráltak ki a megállító emberek, tolták az arcunkba az "étlapot" body massage, ping-pong show, boom-boom, room for rent ...

Mi legyen, mi legyen? Hat persze! Menjunk massziroztatni megint. Igy is lett. Ezuttal kertem h ne olljenek meg, mert meg tegnap ota is mindenem faj :) Hat nem öltek meg: belealudtam :)

Utana elmentunk egy MIXx nevu discotekaba :) Persze ezért az útért nem kellett fizetnünk a taxisnak: a hely fizetett neki, helyettünk. Volt itt is minden, mint egy 20 sz. vegi, meg a korai evekben letrejött Kovi-örökzöld elso 7 perceben. Az itteni ars poetica azonban visszafogotabb volt, itt neked kellett kezdemenyezni, ha valakit akartal. Viszont itt az 1 m2-re eso prostik szama relative alacsony volt: ide tenyleg "csak szorakozni is" jartak az emberek.
A thai huspiaci korseta tanulmany eddigi tanulsagai alapjan itt nem volt kimondottan sok dolog. Hacsak az a 4 europai reszeg barom, akirol egyertelmuan a Masnaposok c. film jutott eszembe... Jah, es meg egy szep dolog. A mosdoban egy ficko nyitotta a csapot, adott szappant es torolte meg a kezed. Majd... Gyorbsa megmaszirozott es vegigropogtatott. Nem vart semmit erte, sot ajanlott ingyen ragot is. Borravalot azert kapott :) (ezt talan megis varta)
A MIXx amúgy egyike az úgynevezett pick-up kluboknak. Két termes hely, az egyikben inkább fiúk voltak (lady-boy-ok), a másikban meg mi :) Gyönyörű nők, alul- és alig öltözve, enyhén spiccesen ... Alice in wonderland :) Még a fizetett csak-táncosok is kacérak, mosolyognak. Segítenek jól érezni magad. Az itthoni tapasztalatok alapján ránézni sem jó egy táncos lányra, mert annyira büszke (de mire?) és elszállt (de mitől?), annyira mosolytalan, vagy ami rosszabb, erőltetett mosolyú, hogy jobb odébb állni.
A hely hangulata és légköre kapcsán még annyi, hogy volt egy elég dekoratív, de inkább jelenség szerű szépség. Megkérdeztem tőle, hogy csak szórakozni jött-e vagy "dolgozni" ... nem megsértődött, hogy tulajdonképpen "lekurváztam", hanem teljesen logikusnak vette a kérdést, mosolygott, és mondta, hogy: csak szórakozni jött és egyébként én honnan jövök, mit csinálok, ráérek-e? ... Nah az agyam itt dobta le -először- az ékszíjat... Jobb volt mielőbb menni. A kísértés, ugyebár ...

Innen meg elmentunk egy masik, night club-okkal tarkított utcaba, ami kb olyan lehetett, mint amilyennek Pattayat kepzelem... Meglatjuk holnap :) De mivel mar zarora korul volt mindenutt, lassan mi is leptunk. Hosszu nap volt, az mar biztos.

A hotelben sokáig forgolódtam, mert, bár hihetetlen fáradt voltam, annyi mindent láttam és annyi minden történt ... Talán át sem jön igazán ezekből a kis leírásokból. Minden esetre kicsit úgy éreztem magam, mint a kisfiú, aki egy matchbox boltot kap karácsonyra, vagy egy raklap csokit rágóval ... A különbség az volt csak, hogy nekem a csokik és rágók köré húznom kellett egy láthatatlan de áthatolhatatlan "update- falat". Azaz ön-megtartóztatnom kellett ... nem volt könnyű, őszintén megmondom.

 

És Pattaya még csak másnap robbant bele az életembe ... de ez már egy másik történet.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://adorjanthaifoldon.blog.hu/api/trackback/id/tr373435628

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása